Remrevisie van alle merken assen

Remrevisie van alle merken assen

De remmen van een voertuig zijn één van de meest cruciale onderdelen. Het is van groot belang dat deze goed werken. Zonder onvoldoende remkracht is het immers lastig om op tijd stil te staan en kunnen er nare ongewenste dingen gebeuren.

 

Bij Truck- en Industrie Service Zwijndrecht beschikken wij over een professionele remmentestbank, waarmee het remmen van een voertuig op excellente wijze kan worden nagebootst. Hieruit valt op te maken of er inderdaad sprake is van (on)voldoende remkracht. Wanneer dat laatste inderdaad het geval is, kunnen wij dit voor U herstellen. Dit kunnen wij voor U verzorgen aan zowel de assen van BPW, SAF en/of ROR.

 

Uiteraard zult U vooraf een prijsindicatie ontvangen wat de kosten hiervan zullen zijn en vangen wij hier pas mee aan als wij Uw permissie hebben ontvangen.

 

Mocht U hier meer informatie over wensen, kunt U contact met ons opnemen op het telefoonnummer 078 – 6100 799 of per mail info@truck-industrieservice.nl

Wij kunnen werkzaamheden uitvoeren aan onder andere de volgende merken bedrijfsvoertuigen:

brand
brand
brand
brand

Over de TIS Groep:

Een voordelige garage in de regio wat betreft onderhoud, reparaties en APK/ADR keuringen van (bedrijfs)voertuigen boven en onder de 3500 kilogram.

NEEM CONTACT OP:

ADRES:
Gildenweg 11
3334 KC ZWIJNDRECHT