APK en ADR keuren van bedrijfsvoertuigen

APK en ADR keuren van bedrijfsvoertuigen

Het APK of ADR keuren van uw bedrijfsvoertuig (zowel trekkend als getrokken materiaal) kan verzorgd worden door de TIS organisatie, welke is gespecialiseerd in het onderhouden, keuren en repareren van bedrijfsvoertuigen.

Wij hebben dagelijks een aantal afspraken ingepland staan bij de RDW. Hierdoor kunnen wij snelheid in het proces garanderen, zodat de downtime van uw bedrijfsvoertuig wordt geminimaliseerd. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het lang moeten missen van uw bedrijfsvoertuig geen optie is, omdat dit het middel is waarmee u uw inkomsten moet genereren.

Bij getrokken materiaal behoort het tot de mogelijkheden dat wij deze bij u ophalen en terugzetten wanneer de werkzaamheden zijn voltooid.

Mocht u meer informatie wensen over het APK of ADR keuren van uw voertuig, kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 078 – 6200 254.

Wij kunnen werkzaamheden uitvoeren aan onder andere de volgende merken bedrijfsvoertuigen:

brand
brand
brand
brand

Over de TIS Groep:

Een voordelige garage in de regio wat betreft onderhoud, reparaties en APK/ADR keuringen van (bedrijfs)voertuigen boven en onder de 3500 kilogram.

NEEM CONTACT OP:

ADRES:
Gildenweg 11
3334 KC ZWIJNDRECHT