Voordelen voor u ten aanzien van de TIS Groep

Kosten besparen op onderhoud

Alle organisaties van de TIS Groep hanteren een scherp geprijsd uurtarief. Alle benodigde onderdelen worden eveneens tegen aantrekkelijke prijzen ingekocht. Middels deze twee factoren zorgen wij voor een aantrekkelijk geprijsde factuur, waarmee u een aangename besparing realiseert op het onderhouden van uw voertuig(en).

Haal en brengservice van voertuigen

Het halen en brengen van uw voertuig behoort tot de mogelijkheden bij de organisaties van de TIS Groep. Indien de werkzaamheden zijn uitgevoerd, wordt het voertuig bij u teruggezet op de locatie waar wij deze hebben opgehaald.

Minimale downtime

De werkzaamheden aan uw voertuig worden in een kort tijdsbestek gerealiseerd. Wij begrijpen namelijk dat het lang missen van een voertuig uit den boze is, daar u middels het voertuig uw inkomsten realiseert.

Maximale uptime

Alle werkzaamheden aan uw voertuig worden met een hoge kwaliteit van dienstverlening uitgevoerd, waardoor uw voertuig zich weer in een goede staat bevindt en deze er weer voor een langere tijd tegenaan kan.

Transparant

Gedurende het gehele proces wordt u op de hoogte gehouden ten aanzien van de werkzaamheden aan uw voertuig. Wij vangen niet eerder met de werkzaamheden aan, voordat wij uw goedkeur hiervoor hebben ontvangen. Mochten er in de tussentijd extra werkzaamheden moeten plaatsvinden, zult u ook hiervan op de hoogte worden gesteld.

Wat zeggen klanten over ons?

  • Eerlijke garage.
  • Betaalbaar.
  • Goede service.
  • Vakkundig.
  • Snelle service

ONZE DIENSTEN

De organisaties van de TIS groep zijn gespecialiseerd in het APK/ADR keuren, onderhouden en repareren van (bedrijfs)voertuigen boven en onder de 3500 kilogram. Dit geldt zowel voor trekkend als getrokken materiaal.

De TIS Groep biedt aan:

Excellente service voor betaalbare tarieven.

Een voordelige garage in de regio wat betreft onderhoud, reparaties en APK/ADR keuringen van (bedrijfs)voertuigen boven en onder de 3500 kilogram.

  • Vervangend vervoer (in overleg).
  • Betaalbaar
  • Snelle service
  • Halen en brengen van voertuig (in overleg).

Referenties

Wij keuren, onderhouden en repareren de volgende soorten voertuigen:

Bedrijfsvoertuigen boven de 3500 kilogram!

Bedrijfsvoertuigen onder de 3500 kilogram!

Personenauto's

Fietsen

Wij kunnen werkzaamheden uitvoeren aan onder andere de volgende merken bedrijfsvoertuigen:

brand
brand
brand
brand
http://PER%20E-MAIL

Neem contact op met TRAILERSERVICE:

PER E-MAIL

ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte!

Over de TIS Groep:

Een voordelige garage in de regio wat betreft onderhoud, reparaties en APK/ADR keuringen van (bedrijfs)voertuigen boven en onder de 3500 kilogram.

NEEM CONTACT OP:

ADRES:
Gildenweg 11
3334 KC ZWIJNDRECHT