Over ons

Truck- en Industrie Service Zwijndrecht is gespecialiseerd in het APK/ADR keuren, onderhouden en repareren van bedrijfsvoertuigen boven de 3500 kilogram. Dit doen wij inmiddels al meer dan 20 jaar en voeren wij hedendaags uit aan zowel trucks als trailers. Dit om een transportbedrijf in zijn geheel te ontzorgen. Wij staan voor kwalitatief goed en snel onderhoud voor een interessante prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Wij zijn in 1995 gestart met een vestiging in Spijkenisse. Al snel kregen wij vanuit Zwijndrecht de vraag of wij ook hier een vestiging wilde openen naast een transportbedrijf om ervoor te zorgen dat de voertuigen van dit bedrijf goed en snel werden gekeurd, onderhouden en/of gerepareerd.

 

Om de inkoop van alle benodigdheden te structuren en te centraliseren zijn wij in 2003 een technische handelsonderneming begonnen.

 

In 2004 zijn wij met een vestiging gestart in Rotterdam-Botlek op verzoek van een grote speler in de markt op het gebied van het verhuren van bedrijfsvoertuigen bij hen op het terrein. Daar wij in de loop der tijd steeds meer zijn gaan betekenen voor diverse transportbedrijven ten aanzien van hun ADR voertuigen en wij in Zwijndrecht dichtbij de RDW zijn/waren gevestigd is er uiteindelijk de keuze genomen om vanuit deze vestiging de klanten te gaan bedienen.

 

Wij kunnen werkzaamheden uitvoeren aan onder andere de volgende merken bedrijfsvoertuigen:

brand
brand
brand
brand

Over de TIS Groep:

Een voordelige garage in de regio wat betreft onderhoud, reparaties en APK/ADR keuringen van (bedrijfs)voertuigen boven en onder de 3500 kilogram.

NEEM CONTACT OP:

ADRES:
Gildenweg 11
3334 KC ZWIJNDRECHT